9570 9570 9570

MSR Evo Snowshoe Kit

Varenr:14928
Alt. varenr: 10720
3 549,00
-+
ikke på lager (41 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Evo Snowshoe kit- en komplett løsning

MSRs Evo Snowshoe Kit er fullpakket med innovative teknologier du trenger for å komme deg ut på vinterstiene. Snowshoe Kit er et prisgunstig trugesett som inkluderer med Evo Trail trugen, DynaLock Trail staver og ryggsekk.

 

Dette er en perfekt løsning for utleie, leirskoler og lignende hvor man trenger et grunnoppsett med alt man trenger for å kommer seg på tur i skogen eller på fjellet vinterstid. Evo Trail er en solid truge for hverdagsbruk i skog og mark, enten du vil ta familielunsjen i skogen eller bare trenger litt egentid i en hektisk hverdag. Dette settet er din billett til vinterutforskning.


Rammen er helstøpt i robust plast som tåler lave temperaturer. De langsgående stålspilene i metall som er festet under trugen gir godt feste i traverserende terreng og generelt god stabilitet. Evo Trail er en truge som er veldig fin for nybegynnere da den er enkel i bruk. Den hengslede Trail tåbindingen er laget i solid stål for økt slitestyrke og passer alle slags støvler, fra små fjellstøvler til kraftige jaktstøvler. Den sørger for at når du går rett opp, eller ned, har du solid feste uansett underlag på grunn av stålklørne.Ved første gangs bruk setter du støvelen ned på midten av bindingen, fester stroppene over forfoten, deretter bakfoten. Neste gang du bruker trugen med samme støvel holder det å sette hælen inn mot bakstroppen og deretter feste forstroppene. Om du bruker trugen primært i tørr vintersnø i skogen eller med tung sekk kan du vurdere å øke lengden for økt bæreevne. Med Evo Tail trugeforlenger kan trugene bygges ut med 15 cm økt lengde for bedre bæreevne. Monteres enkelt uten verktøy mens du er på tur.

 

Evo Trail trugen tåler vekt opp til 80kg, og opp til 114kg med Evo Tail.

Deretter er DynaLock ™ Trail-stavene ikke bare lette, de er også de mest holdbare stavene. MSR Dynalock Trail 2 ledds staver kan justeres fra 80 til 140 cm. 6061 aluminium sørger for både styrke og lav vekt. Stavene leveres med både sommer og vintertrinser. Vekt 590 gram.

  

Og det er ikke sparte på sekken heller - ryggsekken er på 19 liter og har en praktisk toppåpning og en liten oppbevaringslomme på innsiden for bilnøkler, snus og forlovelsesring i forseglet eske. Langs innsiden av ryggen er det en avtakbar sitteplate.


 

 • Alt-i-ett-sett: Perfekt for spontane vinteropplevelser og familieopplevelser.
 • Evo Trail-truger: Slitesterk, velprøvd design med stålkant gir pålitelig grep, mens brukervennlige DuoFit ™ -bindinger gir viktig fotkontroll og komfort.
 • DynaLock Trail Poles: To-delte aluminiumsstenger med enkel, sikker DynaLock-justerbarhet og komfortable, ergonomiske grep.
 • Bære- / oppbevaringssekk: Bygget med robuste belagte nylonpaneler for å motstå slitasje, og en bred rulletopp for enkel tilgang til innholdet. Har uttagbart skumsete, intern lomme med glidelås, hydreringskompatibilitet og løkker for stavfeste.

  

 • Produsert i USA
 • Komplett løsning for enkelhetens skyld
 • Ramme i formstøpt plast
 • Passer støvler fra str. 35 til 48
 • Alle bevegelige deler er utskiftbare
 • Evo Tail trugeforlenger som ekstrautstyr for økt bæreevne
 • 2650 gram inkludert alt
 •  

   

  Teknisk info

  Produktinformasjon

  Produsent MSR