MADE IN 
THE FRENCH
ALPS

Foldekniven du strengt tatt ikke klarer deg uten.

Når sluttet man egentlig å gå med foldekniv? Vi tør påstå at livet blir hakket bedre med en foldekniv. Til det eplet du skal dele med turkompisen, den pølsepinnen du trenger til bålgrillingen, tauet som skal kuttes eller bare følelsen av å være klar til å redde dagen – litt sånn som MacGyver

 

Med en historie som daterer tilbake til 1890 er det ikke rart foldekniven til Opinel er blitt en klassiker. Men det er ikke bare historien som gjør Opinel til en favoritt; håndverket, råmaterialene, verdiene til selskapet – alt er en del av pakken som har satt Opinel på kartet.Opinel er franske – og da sier det seg nesten selv at det er mye følelser knyttet til produktene. Lidenskapen for god mat, for naturopplevelsene og for samholdet.

For Opinel er det viktig å produsere på en måte som etterlater minst mulig avtrykk i naturen, det er viktig at menneskene i selskapet har det bra og det er viktig å beholde produksjonen i alpene – der den har vært siden starten. Opinel kommer til å fylle et lite tomrom du ikke var helt klar over at du hadde. Men når du først har introdusert lommekniv tilbake i livet ditt, blir det plutselig litt vanskeligere å se for seg et liv uten.

 
0

Foldekniver

Opinel har et stort utvalg av kniver og annet utstyr som egner seg til utendørsaktiviteter. Alt fra den klassiske foldekniven, til mer avanserte multifunksjonskniver. De har også en serie for hagearbeid og et komplett kitt for matlaging utendørs. Alle produktene kjennetegnes av god kvalitet både på blad og skaft. 

 

 

Les mer

0

Kjøkkenkniver

Opinel lager et bredt utvalg av kniver for kjøkkenet. Alt fra kniven for hjemmekokken, til de proffesjonelle. Metallet i disse knivene er utviklet gjennom 100 år med tradisjon og erfaringer, og balansen er perfeksjonert for å ligge godt i hånden.  Sortimentet inneholder alt fra store kokkekniver til små skrellekniver. 


 

Les mer

0

Hageredskaper

Opinel har en egen serie som egner seg for stell av hagen. Her har du alt du trenger til å trimme og stelle hagevekster, alt fra trær til busker. Sager kan hjelpe til kapping av beskjæring, samt håndsaksen til mindre greiner. De har også forskjellige typer kniver som egner seg til snitting og kapping. Skaftene er samme kvalitet som knivene og gir et godt grep. Det gjør jo heller ikke noe at de tar seg særdeles godt ut.

 

 

Les mer

0

Bordkniver

Opinel har et stort utvalg av kniver til bordet .Alt fra den klassiske med treskaft, med og uten farger, til mer oppvaskmaskinvenlige kniver med plastskaft. De har noen som er egnet for skjæring og andre som er egnet for smøring. De har som ekte franskmenn også et sett egnet til ost. Alle produktene kjennetegnes av god kvalitet både på blad og skaft. 


 

Les mer