11489 11489 11489 11489 11489 11489 11489

TAR Hyperion 32F/0C UL Bag

Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert

Varenr:103664
5 999,00
10+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Therm-a-Rest Hyperion 0C sovepose for gramjegeren

 

 

Therm-a-Rest Hyperion er en ultralett sovepose for turer der vekt og volum er helt essensielt for å gjennomføre turen. Typiske aktiviteter er fjellsykling og løping over mange dager, lange sykkelturer langs vei der volum og vekt er helt essensielt, eller overnattingsturer under klatring sommer og høst.

Driver du med tinderangling og ønsker det letteste, mest kompakte og varmeste har du med Hyperion soveposen løsningen på noen av dine utfordringer (plass i sekken, vekt og en god natts søvn). Hyperion koster det hvite ut av øyet, men det er posen verdt når du legger deg mett, salig, sliten og med et smil om munnen. Ikke minst er det glemt når du våkner utvilt neste dag klar for å fortsette turen..

 

Hyperion er oppgitt til 5 grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på 0 grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. 

 

Soveposen har UltraLight Fit passform som betyr soveposen er minimalistisk med tanke på romslighet. Hyperion soveposen sparer ikke på noenting for å ha den laveste vekten og minste volumet, samtidig som varmekomforten er ivaretatt. Soveposen tar liten plass i sekken, men det kommer på bekostning av romsligheten til soveposen. Mummiformen til Hyperion soveposen gir lite rom for å bevege seg mye i løpet av natten, men til gjengjeld så er vekten ekstremt lav.

900 cuin Nikwax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid, spesielt i våte omgivelser over mange dager. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av dunimpregneringen. Langs nakke og hals i hetten og bak glidelåsen er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme.

 

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

 

Fotpartiet på soveposen har ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en egen dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i, for deg som er en frysepinne.

 

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Therm-a-Rest Vesper dyne serien er utformet til å passe Hyperion soveposene.

 

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

 

 

  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • Komforttemperatur på 5 grader i underbuksa og 0 grader med undertøy
  • Ytterstoff 10D Nylon Ripstop m/DWR behandling 
  • Innerstoff 10D Nylon
  • Glidelås på venstre side. 
  • 900-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun 
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert 
  • Small 435 g, 156 - 168 cm lang 
  • Medium 464 g, 170 - 183 cm lang 
  • Large 520 g, 185 - 198 cm lang

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Rask og lett
Fyll Gåsedun
Passform Smal - UltraLight fit
Produsent Therm-a-Rest
Temperatur 0° til +5°
Vekt 400 - 799 gram


Tilbehør
Alternativer