11613 11613 11613 11613

TAR SpaceCowboy 45F/7C Sovepose

EraLoft

Varenr:103695
Fra 2 299,00
10+ på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Therm-a-Rest Space Cowboy 7C soveposen for sommerbruk

Space er den mest romslige soveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for sommerbruk. Typiske turer er hytteturer, båturer og andre situasjoner du trenger litt ekstra varme utover et vanlig pledd eller lakenpose.

 

Space Cowboy soveposen er oppgitt til 11C grader i komfort-temperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på 7C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.

 

Soveposen er fylt med eraLoft Polyester Hollow Fiber som er et syntetisk, vannavstøtende materiale. Fordelen med syntetiske soveposer er at de holder seg varme selv om de blir fuktige. Soveposen har oppdelte kammere slik at isolasjonen ikke forflytter seg, men forblir i sine kammere. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

 

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% fyll på oversiden og 40% fyll på undersiden av soveposen. Dette gjør at fyllet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme.

 

På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. 

 

Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at soveposen holder seg spenstig over tid!

 

  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket 
  • Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling 
  • Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side. 
  • eraLoft Polyester Hollow Fiber
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert 
  • Small 502 g, 156-168 cm lang 
  • Regular 565 g, 170-183 cm lang 
  • Long 615 g, 185-198 cm lang

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Rask og lett
Fyll Eraloft
Passform Normal - Performance fit
Produsent Therm-a-Rest
Temperatur +5° til +15°
Vekt 400 - 799 gram