11661 11661 11661 11661 11661 11661 11661

TAR Vesper 20F/-6C UL Quilt

Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert

Varenr:103707
5 999,00
5 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Therm-a-Rest Vesper -6C dundyne for grammern

Therm-a-Rest Vesper er en ultralett dundyne for turer der vekt og volum er essensielt. Dette er dynen for turene der hvert gram teller! Vesper dynen kan brukes alene eller i kombinasjon med Hyperion soveposen, eller andre soveposer med smalt fotparti.
Løsningen er altså perfekt for deg som ønsker fleksibilitet og mange bruksmuligheter, enten det er lettvektsturer med kun dynen, eller som et supplement til soveposen.  Vesper er perfekt for sykkelturer og fot/løpeturer der volum og vekt er med på å gjøre turen mulig.

Vesper dynen er oppgitt til 0C grader komfort-temperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -6C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.

900 Cuin NikWax impregnert andedun sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NikWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens fra utsiden. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann.

 

Dynen har UltraLight Fit passform som betyr soveposen er minimalistisk med tanke på romslighet. Vesper dynen sparer ikke på noen ting for å ha den laveste vekten og minste volumet, samtidig som varmekomforten er ivaretatt. Dynen tar liten plass i sekken og mummiformen gir lite rom for å bevege seg mye i løpet av natten, men til gjengjeld så er vekten ekstremt lav. 

 

Vesper har ikke gjennomsydd konstruksjon der man får varmetap gjennom sømmene, men bokskonstruksjon med netting mellom dunkammerne. Dette sørger for mindre kompresjon av dunen og er en varmere og bedre løsning.

 

På undersiden av dynen er det SynergyLink, altså bånd som går under hele underlaget slik at man kan koble dynen og liggeunderlaget sammen. Vesper har også en tåboks som man har beina i. Disse to løsningene gjør at dynen holder seg på plass over og rundt deg hele natten.

 

Alle Therm-a-Rest dynene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

 

  • Ytterstoff 10D Nylon Ripstop
  • 900-fyll NikWax Hydrophobic gåsedun 
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert 
  • Regular 550 g, 170-183 cm lang 
  • Long 610 g, 185-198 cm lang
Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Rask og lett
Passform Smal - UltraLight fit
Produsent Therm-a-Rest
Temperatur -1° til -9°
Vekt 400 - 799 gram


Tilbehør
Alternativer