12173 12173 12173 12173 12173

TAR Vela 32F/0C Dbl

Andedun - 650 - Nikwax impregnert

Varenr:103943
Alt. varenr: 13174
4 499,00
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Therm-a-Rest Vela Double 0C dundyne for to personer

Vela Double er en dundyne for to personer som gir ekstra varme på kalde høstnetter eller fungerer som romantisk dyne for lune sommerkvelder. Vela Double kan brukes enten i kombinasjon med sovepose, lakenpose eller laken fra Therm-a-Rest, og passer bra for par eller gode venner. Vela dyne er for deg som drømmer om den optimale lettvekts-luksus under stjernehimmelen. Løsningen er det nærmeste du kommer din egen dyne på soverommet.

 

Vela Double dynen er oppgitt til 5C grader i komfort-temperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på 0C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Om man er to personer under dynen gir det en vesentlig tillegg i temperaturgrensen.  

Dynen er fylt med 650 Cuin NikWax impregnert andedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Dynen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

 

Vela har ikke gjennomsydd konstruksjon der man får varmetap gjennom sømmene, men bokskonstruksjon med netting mellom dunkammerne. Dette sørger for mindre kompresjon av dunen og er en varmere og bedre løsning.

 

Dynen kan brukes i en kombinasjon med sovepose, med en lakenpose eller et laken fra Therm-a-Rest. På disse vil det være festepunkter for Vela dynen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. Dynen har soneisolasjon som maksimerer varmen. På undersiden av dynen er det SynergLink, altså bånd under hele underlaget slik at man kan koble dynen og liggeunderlaget sammen. Disse løsningene gjør at dynen holder seg på plass over og rundt deg hele natten.

 

 

Alle Therm-a-Rest dynene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

 

  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.) 
  • Ytterstoff 20D polyester med DWR behandling 
  • 650-fyll Nikwax Hydrophobic andedun
  • Oppbevaringstrekk er inkludert 
  • 987 g, 198 cm lang

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Fotturer og reise
Produsent Therm-a-Rest
Temperatur 0° til +5°
Vekt 800 - 1199 gram


Tilbehør
TAR Synergy Coupler Double
Kjøp
899,00
Ubekreftet 18.03.2021
Alternativer