6253

TAR Synergy Coupler Double

Varenr:13737
Alt. varenr: 09519
899,00
-+
10+ på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Synergy Coupler er et dobbellaken fra Therm-a-Rest som kombinerer to liggeunderlag.

 

Løsningen er laget for deg som vil ha den ultimate komforten i en kompakt løsning. Synergy Coupler henvender seg altså til den moderne eventyreren som liker å ta dobbeltsengen med seg på tur. Kjærestepar og familier med barn/hund er spesielt i målgruppen. Om du velger å bruke lette og kompakte liggeunderlag sammen med Synergy Coupler, som for eksempel Therm-a-Rest liggeunderlag med NeoAir teknologi får du en løsning som er kompakt nok til at du faktisk tar den med på lange turer. Vi snakker om turer der du normalt kutter ned på vekt og volum, altså komfort. På mikroeventyr i nærområdet bør Synergy Coupler være standard utrustning for å heve teltkomforten.
De som allerede har oppdaget produktet kaller løsningen for en "Game Changer"..

 

Om du er lei liggeundelag som glir fra hverandre og skaper skrekk-spekk i midten av liggeunderlagene er du i målgruppen for Synergy Coupler.

 

Synergy Coupler sørger også for at hele sovesonen (og gjerne teltet) er fylt som en seng. Du unngår også å miste tureffekter i glippen mellom liggeunderlagene, eller rulle ned i sprekken i midten i løpet av natten.

 

For den beste tilpassingen krever SynergyCoupler at du installerer to rektangulære liggeundelag slik at dobbeltlakenet blir fylt helt ut til hjørnene. Når turen er over bretter du sengen sammen, åpner ventilene og ruller hele enheten sammen.

 

Hvordan fungerer løsningen: Legg lakenet med bunnsiden opp og installer to ferdig oppblåste liggeunderlag inn i begge kammerne. Lås liggeunderlagene ved bruk at strammebåndet i midten. Pass på at ventilen på liggeunderlaget peker mot ventilhullene i lakent. Snu hele lakenet og vipps har du en trasportabel dobbelseng som kan brukes inne i teltet eller på utsiden om været tillater det.
Du kan også lage dobbelsengen om til en sittebenk om du bretter dobbelsengen sammen og fyller liggeunderlagene med mye luft. I større telt får du ved bruk av to Synergy Coupler en benk på hver side av teltet, og et spise/spilleområde i midten av teltet.

 

Om du skal ta løsningen helt ut til det maksimale velger du Them-a-Rest sine tepper som har festepunkter rundt kantene av Synergy Coupler. På varme sommerdager kan du da ligge under teppet uten sovepose. På vår, høst og vinter kan du derfor bruke en tynnere sovepose. Bruk av teppet er også en optimal løsning for barnefamilier med unger som spinner rundt hele natten. I og med at teppet er festet rundt kantene ligger det alltid perfekt posisjonert, noe som gjør at du kan putte hele flokken din under teppet, altså både unger, hunder og ektefelle/samboer/turvenn.


 

 

  • Synergy Coupler passer for Large liggeundelag på 63x196 cm. Vekt: 410 gram
  • Passer best for rektangulære liggeunderlag (ikke mumiform)
  • Med Therm-a-Rest liggeunderlag med NeoAir teknologi får du en kompakt, pakkbar og lett soveløsning
  • Fester for teppe lags kantene
  • Garantert en fantastisk opplevelse
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Therm-a-Rest