CAMP RETEXO REWIND DOUBLE 135cm Stål skru- og 60mm presslåskarabinere CAMP RETEXO REWIND DOUBLE 135cm Stål skru- og 60mm presslåskarabinere

CAMP RETEXO REWIND DOUBLE 135cm

Stål skru- og 60mm presslåskarabinere

Varenr: 104936
Alt. varenr: 7050202
EAN/GTIN: 8005436110363
2 099,00
-+
2 På lager

Elastisk og slitesterk fangline med store stillaskroker

Retexo Rewind er laget for deg som ønsker en elastisk, lett og solid fangline. Den gir deg alle mulighetene du kan forvente av en fangline, og er din perfekte partner for arbeid i høyden.

Armene på fanglinen er korte og ute av veien mens du bærer den eller står nære festepunktet ditt. Når du trenger plass eller skal bevege deg mellom festepunkt forlenger den seg mye. Du slipper med andre ord en snubletråd og får fleksibiliteten du trenger når du trenger den. I tillegg er de laget for å tåle en støyt, og blir ikke utslitt eller ødelagt med det første.

Alle deler er laget robust og er godkjent for bruk over skarp kant.

Retexo er neste generasjons falldemper. Den er utviklet for å være kompakt, lett og minst mulig i veien i tillegg til å gi et balansert fangrykk. Falldemperen er optimalisert for å korte ned lengden på et fall samtidig som brukeren skal få et så lavt fangrykk som mulig. Dette er gjort ved at bremseeffekten er progressiv. Den bremser litt mindre i starten, og bremser hardere utover i fallet. Dette gjør at lette såvel som tunge brukere kan bruke den om hverandre uten fare for harde eller myke landinger. Da slipper du å ha flere fanglinetyper tilpasset vekten på brukeren, og unngår faren for at noen bruker feil fangline.

Alle lengder og utgaver av Retexo fangliner er godkjent for arbeidere opp til 130kg.

Retexo er ideell i situasjoner med begrenset klaring under arbeidsstedet. Ned til 4 meter klaring på alle fangliner opp til 150cm lengde.

Den robuste glidelåsen er laget for å tåle realistisk bruk og slitasje på arbeidsplassen. Glidelåsen gir også enkel tilgang ved inspeksjon, vask og vedlikehold.

  • Hyperelastiske liner
  • Testet og godkjent for skarp kant radius < 0,5mm
  • Lett og kompakt falldemper
  • Optimalisert fallengde og fangrykk
  • Godkjent for arbeidere opp til 130kg
  • Fangline godkjent ihht EN 355:2002

Produktinformasjon

Størrelse 95-135cm