CAMP ALPINIST TECH Stegjern CAMP ALPINIST TECH Stegjern CAMP ALPINIST TECH Stegjern

CAMP ALPINIST TECH

Stegjern

Varenr: 107861
Alt. varenr: 2680C
EAN/GTIN: 8005436119267
3 449,00
-+
Utsolgt (28 dager)

Alpinist Tech Pro monopoint stegjern

Alpinist Tech Pro er CAMP sitt letteste og mest tekniske stegjern. Det er laget for alpin- og bratt is/miksklatring. Her får du et monopoint stegjern som har støtte av en kort og bred frontpigg. Dette gir deg mer trygghet og stabilitet under anmarsjer på snø, skare og rufseterreng. Monopint er valget for deg som vil ha et stegjern med god følsomhet og presisjon, spesielt på tynn is, pillarer og miks/alpinklatring.

Sekundærtaggene har mange god pigger for å bite ekstra godt og gi god støtte når du står på blomkål og andre spennende formasjoner.Gå-taggene på frontpartiet har også fått litt ekstra pigger og kanter som skal gi godt grep under ulike forhold og på alle formasjoner.

Den torsjonsstive stammen har doble sett med hull som gir deg god mikrojustering av lengden på stegjernet. Frontbøylen kan settes i tre ulike hull, mens hellåsen har to muligheter. Strammemekanismen på helen har en justering som bestemmer hvor mye låsen skal stramme. Kombinasjonen av av alt dette gir deg et stegjern som er lett å justere og som vil passe både støvlene og preferansene dine perfekt.

Hele stegjernet er laget i Chromoly stål for å absorbere energien mest mulig når stegjernet er under stress.

Alpinist Tech er laget uten ledd og med færrest mulig bevegelige deler. Dette gjør at stegjernet føles stivere og med støttende under bruk.

Antikladdplatene av gummi følger med og sørger for å holde stegjerna frie for snø på vei opp og ned.

Stegjernene leveres med automatisk innfesting både foran og bak. Det er mulig å sette på semi-automatiske bindinger foran og bak som gjør at de passer på alle støvler.

  • Monopoint for presis plassering og god følsomhet
  • Støttepigg i front
  • Gode sekundærtagger gir god støtte
  • Rikelig med justeringsmuligeter for støveltilpasning
  • Ingen ledd gir et stivt, støttende og torsjonsstivt stegjern
  • Leveres med automatisk og semi-automatisk frontbinding
  • Leveres med antikladdplater og stegjernpose
  • Størrelse 36 - 48
  • Vekt: 810 gram, uten plater 689 gram

Produktinformasjon

Størrelse 36 - 48