CAMP BLADE RUNNER Stegjern CAMP BLADE RUNNER Stegjern CAMP BLADE RUNNER Stegjern CAMP BLADE RUNNER Stegjern CAMP BLADE RUNNER Stegjern

CAMP BLADE RUNNER

Stegjern

Varenr: 107981
Alt. varenr: 298001C
EAN/GTIN:
Størrelse
Fra 3 099,00
Utsolgt (28 dager)
Velg varianter...

Blade Runner, modulært isklatrestegjern

Blade Runner gir deg det beste av to flere verdener i én og samme pakke. De kommer levert som monopoint, men bygges lett om til dualpoint om det er det du vil ha. Dette er CAMP´s mest avanserte stegjern og de gir deg et hav av muligheter.

I monopoint-modus få du alle fordelene med mono samtidig som de to små mikro-fronttaggene gir deg stabilitet og støtte i myk is og snø. Setter du de opp som dualpoint kan du velge mellom bærende frontagger for snø eller klatre-fronttagger for is. Om du velger mono eller dual har du flere posisjoner du kan velge mellom, dette gjør at du kan skreddersy stegjernet til dine preferanser.

Sekundærtaggen står ganske nære fronttaggene og kommer lett i kontakt med isen. På slak is trenger du ikke sparke, men kan bare sette sekundærtaggen isen før du vipper inn fronttaggen. I litt myk is risikerer du å ha hele fem tagger i isen og dermed en stabilitet du aldri har følt på.

Formen på stegjernet er asymmetrisk og passer perfekt til moderne isstøvler. De kommer satt opp med automatisk front- og helfeste, men det følger med semi-automatisk feste til fronten. Det er tre hull for tilkobling av frontfeste, og ett for helfestet. Helfeste har mikrojustering for å få perfekt trykk mot støvelen.

Helpartiet og stammen er laget i Sandvik Nanoflex rustfritt stål og er i ett stykke. Dette stålet gir en fin flex og en utrolig rotasjonsstivhet sikres med den brede stammen. Overgangen mellom helparti og stamme har fått samme utforming som helen på støvelen og gjør at stegjernet ligger perfekt mot støvlene med lite spenn. Det er doble sett med hull i stammen og lengden er derfor enkel å tilpasse perfekt.

Det er viktig å notere seg at Blade Runner kommer i to størrelser, Str 1 (37-46) og str 2 (40-49).

Anti-kladdeplatene er laget i ekstremt mykt polyurethan materiale og holder stegjerna snøfrie hele turen.

Det følger med to ekstra fronttagger så du kan bygge om til dualpoint og semi-automatiske frontfester.

Det følger også med stegjernspose

  • Markedets og CAMP´s mest avanserte stegjern
  • Mono- eller dualpoint med to mikro-fronttagger i tillegg
  • Tilpasset sekundærtagg gjør livet enklere
  • Helparti og stamme i ett og samme stykke Sandvik Nanoflex rustfritt stål
  • Aysmmetrisk form og mikrojustering av lengde
  • Moderne form på frontfestene, og leveres med automatisk front- og helfeste.
  • Anti-kladdeplate i polyurethan
  • I pakken medfølger to ekstra fronttagger, semi-automatiske frontfester og stegjernspose
  •  Størrelse 1 (37-46) og størrelse 2 (40-49).
  • Vekt uten antikladd:  825 gram (str. 1) 838 gram gram (str. 2)