Kontakt oss

 

For spørsmål om bestillinger, levering og andre generelle henvendelser: post@varri.no eller tlf 22 71 92 00.

 

For spørsmål om reklamasjon og service: service@varri.no.

 

For spørsmål om markedsføring og sponsing: markedsforing@varri.no

Om Varri

 

Her møter du seks friluftsinteresserte mennesker som har naturen som lekegrind. Felles for oss alle er at vi trives med merkevarer, produkter, kolleger og kunder som vi kan identifisere oss med. Et kundemøte for oss skjer gjerne i en fjellvegg eller rundt bålet.

Vi skal være en handelspartner som gjennom langsiktighet og gjensidig forståelse for ditt behov er med på å utvikle kvalitative og kvantitative verdier. 
 
Vår visjon er at forretningsvirksomhet kan drives med ærlighet, åpenhet og tillit mellom partene, både på leverandørledd og videre ut i forhandler- og kundeledd. I en verden der alle vil selge deg mest mulig vil ikke vi anbefale deg ti om du kun trenger to.

 

Marius Olsen, eier og daglig leder

 

Historien

 

Det hele startet på kaia på Finnsnes, Troms i 1922..
 
Mine oldeforeldre Helga og Bernhard Lund flyttet fra Lofoten til Finnsnes i 1922 hvor de kjøpte brygga og handelstedet. Der drev de dampskipsekspedisjon, gjestgiveri, butikk og handel med fisk.

Min morfar Bernhard Lund jr. drev engroshandel med dagligvarer, vaskemidler, Mack øl og brus, samtidig som min mormor Aud Lund drev hatt- og motebutikk.

Min mor Astrid driver i dag motebutikken Betty Blue i Tønsberg, og har i over 40 år vært etablert med flere kjente butikker.
 
Etter en oppvekst bokstavelig talt på butikkgulvet bland kleshengere, prismaskiner og utstillingsdokker var banen forhåndsinnstilt. Med lidenskapen min for klatring og friluftsliv var det ikke helt tilfeldig at jeg valgte en bransje med disse produktene som utgangspunkt.


 

Bernard Lund med sine ansatte i krambua på Lundkaia (ca 1922) Foto: ukjent