11445

TAR Apogee 35F/2C Quilt

EraLoft

Varenr:103653
Fra 2 899,00
6 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Therm-a-Rest Apogee 2C dyne for hverdagseventyret

Apogee dynen i kunstfiber er et godt tillegg til alle tradisjonelle soveposer om du trenger økt isolasjon og dermed kunne bruke soveposen i kaldere temperaturer enn den er tiltenkt. Apogee dynen kan også brukes helt uten sovepose dersom temperaturen tillater det.  Løsningen er altså perfekt for deg som ønsker fleksibilitet og mange bruksmuligheter, enten det er lune sommernetter med kun dynen, eller iskalde vinterturer der dynen supplerer soveposen.

 

Apogee er oppgitt til 7C grader komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfort-temperaturen på 2C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. 

 

Apogee dynen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Apogee dynen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Dynen har passform etter Questar- og Saros-soveposene, men passer fint for alle soveposer på markedet.

 

Dynen er fylt med eraLoft Polyester Hollow Fiber som er et syntetisk, vannavstøtende materiale. Fordelen med syntetiske dyner er at de holder seg varme selv om de blir fuktige. Apogee dynen har oppdelte kammere slik at isolasjonen ikke forflytter seg, men forblir i sine kammere. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon.

 

På undersiden av dynen er det SynergyLink, altså bånd som går under hele underlaget slik at man kan koble dynen og liggeunderlaget sammen. Apogee har også en tåboks som man har beina i. Disse to løsningene gjør at dynen holder seg på plass over og rundt deg hele natten.

 

 

  • Ytterstoff 20D Nylon Ripstop m/DWR behandling 
  • Innerstoff 20D Nylon
  • eraLoft Polyester Hollow Fiber
  • Oppbevaringspose er inkludert 
  • Regular 820 g, 198cm lang
  • Long 990 g, 203cm lang
Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Cilantro/Gray
Produsent Therm-a-Rest