12352 12352 12352 12352

TAR Questar 32F/0C Regular

Andedun - 650 - Nikwax impregnert

Varenr:104113
Alt. varenr: 13153
3 799,00
-+
10+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Therm-a-Rest Questar 0C sovepose for eventyreren

 

Questar er den mest romslige dunsoveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for senvår, sommer og tidlig høst der varme og komfort er viktig. Typiske turer kan være alt fra Rallarvegen til Dividalen vår, sommer og høst. Du trenger for øvrig ikke å være ekstrem på noen måte for å ønske deg en lett og romslig sovepose, kanskje du bare er glad i komfort på tur.
 
Questar soveposen er oppgitt til 5C grader i komfort-temperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på 0C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Questar soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Questar soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også rom for å få plass til en varmepose eller klær som må tørkes i løpet av natten. Den romslige passformen gir en god komfort og rom for bevegelighet i soveposen.
 
Soveposen er fylt med 650 Cuin NikWax impregnert andedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.
 
Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.
 
Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.
 
Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid!
 
Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».
 
Questar soveposen ble brukt av deltakerne under «Camp 71», «71 Grader Nord» og «71° NORD - NORGES TØFFESTE KJENDIS» i 2021.

 

  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.) 
  • Komforttemperatur på 5 grader i underbuksa og 0 grader i undertøy.
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket 
  • Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling 
  • Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side. 
  • 650-fyll Nikwax Hydrophobic andedun
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert 
  • Small 764 g, 156 - 168 cm lang 
  • Medium 849 g, 170 - 183 cm lang 
  • Large 881 g, 185 - 198 cm lang

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Fotturer og reise
Fyll Andedun
Passform Bred - W.A.R.M fit
Produsent Therm-a-Rest
Temperatur 0° til +5°
Vekt 800 - 1199 gram


Tilbehør