INNOVATIVE
EQUIPMENT FOR
WORK AT HEIGHT

CAMP

 

 

CAMP har jobbet tett med fjellredningstjenesten i Europa siden 60-tallet, noe som de siste tiårene har ledet de inn på utvikling av produkter laget for arbeidsmarkedet. 

 

Alle produktkategoriene har komplett produktsortiment slik at alle arbeid- og redningssituasjoner kan løses på en effektiv og trygg måte. 

 

Av CAMP produktene kan du forvente god ergonomi og funksjonalitet, kvalitet og lang levetid.

 

0

Fallsikring

CAMP leverer en komplett serie med innovative, lette og kompakte falldempere og fangliner som er godkjent for fall over kant. Fanglinene har elastiske uttrekkbare bånd for enkelhet under bruk. Retexo tåler sveisesprut og er solid bygget. Selve falldemperen ligger i en egen beskyttelseslomme fom beskytter båndet og merkingen.

 

Les mer

0

Forbindelsesliner

Druid Lanyards har produkter for personlig bruk (inntil 5m) og midlertidige horisontale forankringsanordninger som alle er intuitive og logisk i bruk, samt førsteklasses design og funksjonell utførelse. 


 

Les mer

0

Hjelmer

CAMP leverer hjelmer til alle arbeidsrelaterte oppgaver, fra bygg- og anlegg, arbeid i tau og redningsbransjen. Hjelmene kjennetegnes ved god ergonomisk komfort, solide løsninger og generelt høy kvalitet. 

 

 

Les mer

0

Oppbevaring og transport

CAMP leverer et totalsortiment i alle nødvendige  størrelser for oppbevaring og transport av utstyr, verktøy og annen krims krams. Sortimentet strekker seg fra duffelbager og verktøyvesker til profesjonelle heisesekker laget for industrielt bruk. Innovative, solide og praktiske.

 

Les mer

0

Seler

Her finner du markedets største sortiment innen seler for arbeid- og redning. CAMP har utviklet produkter for den Italienske redningstjenesten siden 60-tallet, og for en hel verden av industriarbeidere de siste tiårene. Du får god ergonomi, innovative løsninger og kvalitet.

 

Les mer

0

Taubremser

Uansett hvilket arbeid du utfører finner du i den mest egnede nedfiringsbremsen blant CAMP sitt sortiment. Produktene har løsninger som tilfredsstiller alle arbeidssituasjoner, samt kontrollert nedfiring under kameratredning/tung last.


 

Les mer

0

Tauklemmer

Ingen produsenter har lagt så mye prestisje i å utvikle et komplett sortiment innenfor denne kategorien. Tauklemmene har de aller beste løsningene for effektiv oppstigning og heising, samt en tiltrekkende design som oser kvalitet.

 

Les mer

0

Trinser

Trinser

 

Les mer