ELEMENTAL
PROTECTION

SealLine

 

SealLine er et amerikansk varemerke fra Seattle som lager vanntette pakkposer, sekker, bagger og oppbevaringsetuier. Produktene er laget av førsteklasses materialer og har RF sveising av sømmer, og produktsortimentet strekker seg fra by til langt utenfor allfarvei, enten på sykkel eller i kajakk, båt, jolle eller SUP.

SealLine har det du trenger for å sørge for at utstyret ditt holdes vanntett uavhengig av turen, og kommer med alt fra 120 liters sekker til 5 liters pakkposer for å ha i sekken.

SealLine har drevet på i over 30 år og anses som produsent av de mest pålitelige produktene for røft bruk, mye på grunn av at SealLine er utviklet i tett samarbeid med det amerikanske forsvaret. 

0

Pakkesystem

Pakkposene kommer i størrelser fra 2,5 liter til 55 liter i ulike tykkelser på stoffet og ulike farger. SealLine har pakkposer som er helt eller delvis gjennomsiktige slik at du kan se hva du har pakket med deg! Noen pakkposer har luftventilen PurgeAir slik at du enklere kan komprimere ut den siste luften i pakkposen. Pakkposene til SealLine har en firkantet form i bunnen som gjør at pakkposene pakker mer kompakt og effektivt i sekk eller bag.
Det er i tillegg egne pakkposer med komprimering for å kunne komprimere for eksempel skitne klær eller soveposen.
 

 

Les mer

0

Ryggesekker og duffel

SealLine har sekker og bagger for alt fra en vanntett skolesekk 26liter til heavy-duty sekker på 120liter. De større sekkene kommer med ulike bæresystemer slik at man skal kunne bære tungt. Sekkene kommer i ulike farger slik at de enten går i et med naturen eller lyser opp om man vil synes godt! Sekkene er lagd med slitesterke materialer og sveisete sømmer. Sekkene åpnes er enkle å håndtere og lukke for å holde innholdet tørt.


 

Les mer

0

Vanntette etuier

SealLine har spesiallagde etuier for å holde ditt utstyr tørt. Det er etuier for kart, mobiltelefon, pad og annet lite utsyr som du vil holde adskilt og lett tilgjengelig.

 

 

Les mer

0

Vanntette bagger og poser

SealLine har en stort utvalg i vanntette bagger og poser. Disse holder innholdet garantert tørt, uansett om du skal padle gjennom isbelagte fjorder eller på kanotur i femundsmarka.

 

 

Les mer