UNLOCKING
GREATER
ADVENTURES

Mountain Safety Research

 

MSR har vært ledende med produksjon av klatre- og friluftsutsty i over 45 år. MSR ble grunnlagt av John Burroughs i 1969, og startet som et magasin for å forbedre datidens klatreutstyr. Drivkraften har hele tiden vært å lage kvalitetsprodukter, og utvikling av produkter og forskning har siden oppstarten vært grunnpilarene i alt MSR gjør. 

Dette er synlig blant annet "Global Helath Initiative" til MSR hvor fokuset er å utvikle teknologier eom gir tilgang til vitale ting som rent vann. varmt vann og pålitelige boforhold for folk dom lever under fattigdomsgrensen i utsatt områder. Produktkategoriene til MSR strekker seg fra telt, brennere, kokeutstyr, vannrensing og truger med mer.

 

0

Telt

Teltene fra MSR kan deles inn i to kategorier; vintertelt og 3-sesongs telt. 
Teltene er enkle å sette opp, lette av vekt og noe som gjør disse teltene ekstra spennende er at du kan bruke de uten teltduk hvis været tillater det. 
 

 

Les mer

0

Brennere

MSR har brennere som går på gass, flytende drivstoff og multifuel som kan ta alle typer drivstoff. Det er brennere for alle slags turer fra den aller minste som heter Pocket Rocket som du får plass til i lomma, til den tøffeste ekspedisjonsbrenneren som heter XGK som Børge Ousland bruker på sine polare turer. 

 

Les mer

0

Kokeutstyr

MSR har kjeler, stekepanner, kaffekanne og diverse annet for at du skal få et godt måltid. For MSR er det viktig at du skal kunne lage god mat på tur, ikke bare koke opp frysørket mat. Derfor er det også utstyr som kniver, skjærebrett, salt og pepper bøsser, oppvaskbørste og diverse tallerkner og bestikk.

 

 

Les mer

0

Vinterutstyr

MSR produserer diverse vinterutstyr som truger, staver, spader og søkestenger som du trenger på tur om vinteren. Trugene er spesielle i sin sjanger da de har ekstremt godt feste. Med fokus på kvalitet og tekniske løsninger som sterk og stabil rammekonstruksjon, brukervennlige bindinger og lette materialer leverer MSR truger som takler de fleste forhold.
 

Les mer

0

Vannrensing

MSR er i dag den største og mest etablerte aktøren i verden innen transportabel vannrensing, og samarbeider blant annet med det amerikanske forsvaret og ulike vannrenseprosjekter i utviklingsland. Vi har vannrensere til mange formål enten du skal ha en liten en i nødkitet ditt hjemme eller en større variant på langtur.

 

 

Les mer