REST BETTER 
PLAY
BETTER

Therm-a-Rest


Therm-a-Rest ble startet i 1971 av de tre klatrekompisene Jim Lea, Neil Anderson og John Burroughs med et mål om å sove bedre i løpet av klatreturene de hadde. De tre klatrekompisene og ingeniørene endte med å utvikle verdens første oppblåsbare liggeunderlag i 1972, og Therm-a-Rest har siden vært et verdens ledende merke innenfor liggeunderlag.

Therm-a-Rest har i dag produksjon iblant annet Irland, USA og Asia. Siden starten har Therm-a-Rest fokusert på å lage tidløse produkter med en kompromissløs kvalitet slik at du kan nyte en god natt på tur og ha et mest mulig komfortabelt friluftsliv. For dersom man skal være på sitt beste på tur må man være uthvilt for eventyret

0

Liggeunderlag

Liggeunderlagene fra Therm-a-Rest har ulike teknologier som gjør de til noen av de beste på markedet når det kommer til kvalitet, vekt, komfort og det å holde på varme. Både måten liggeunderlagene er bygd opp på og materialet som blir brukt gjør at du skal få den beste komforten på din type tur.

 

 

Les mer

0

Soveposer

Therm-a-Rest soveposer er lagd for ulike type turer. Alt fra smale soveposer med ekstrem lav vekt til mer romslige soveposer som fremdeles veier lite. Therm-a-Rest har soveposer i dun eller syntet – alt etter hvordan type tur du skal på. Dun soveposer er fantastisk på grunn av sin kombinasjon av lav vekt og høy varme, mens syntetiske soveposer holder på varmen selv når de blir våte.
 

 

Les mer