KNIVER
 

Kniver for enhver anledning.

Joseph Opinel designet sin første lommekniv i 1890. Han skapte et verktøy som er like robust og funksjonelt som det er enkelt og vakkert. Fra verkstedet sitt ved foten av de franske Alpene smidde Opinel en kultklassiker. Generasjoner av kunstnere, oppdagelsesreisende og bønder har båret den elegante og nyttige kniven i lommene. Siden den gang har Opinel også utvidet sortimentet sitt til kjøkkenbenken, spisebordet og hagen.

Fransk lidenskap

Med en historie som daterer tilbake til 1890 er det ikke rart lommekniven til Opinel er blitt en klassiker. Men det er ikke bare historien som gjør Opinel til en favoritt; håndverket, råmaterialene, verdiene til selskapet – alt er en del av pakken som har satt Opinel på kartet. Opinel er franske – og da sier det seg nesten selv at det er mye følelser knyttet til produktene. Lidenskapen for god mat, for naturopplevelsene og for samholdet.

For Opinel er det viktig å produsere på en måte som etterlater minst mulig avtrykk i naturen, det er viktig at menneskene i selskapet har det bra og det er viktig å beholde produksjonen i alpene – der den har vært siden starten. Opinel kommer til å fylle et lite tomrom du ikke var helt klar over at du hadde. Men når du først har introdusert Opinel i livet ditt, blir det plutselig litt vanskeligere å se for seg et liv uten.

 
0

Foldekniver

Opinel har et sort utvalg foldekniver som omfatter den klassiske opinelkniven til multifunskjonskniver. Det finnes også slirer og annet tilbehør til disse knivene.
 

Les mer

0

Kjøkkenkniver

Opinel har et bredt utvalg av kniver til kjøkkenet. Her finner du det du trenger, det er bare å velge hvilket blad og skaft du ønsker. 
 

Les mer

0

Hageverktøy

Opinel har laget en serie med hageverktøy med meget fint design og flotte treskaft, perfekt for å kose seg i hagen. 
 

Les mer

0

Bordkniver

Bordkniver er alt du trenger av kniver til bordet. Smørekniver, skarpe bordkniver og ostekniver.
 

Les mer