Transportsekker

Utstyrsbager

Utstyrsbager finnes i mange varianter. Noen er laget med fokus på redning mens andre er laget for å tåle alt du kan utsette den for. Vi anbefaler at du velger en bag som egner seg til det du skal ha med. Trenger du masse lommer til småting, eller har du bare med store ting. Kanskje du skal heise opp en stor og tung del som skal monteres i høyden? Da vil heisesekkene være perfekt. 

En av våre favoritter er uansett CAMP sin Spacecraft. Den rommer usannsynlig mye utstyr, gir deg utrolig god oversikt over det du har med, og fungerer glimrende som lagringsplass ute på jobb. Den har også en solid heiseløkke dersom du trenger å heise den.

Transportsekker

De fleste sekkene egner seg godt til transport. Vær likevel bevisst på om du vil ha bøtteform med åpning på toppen eller om du ønsker å åpne hele sekkens lengde for å få god oversikt. De egner seg til ulike ting.

Alle sekkene du finner her er laget for å tåle en drøy støt. De er ikke laget for å være superlette eller pakkes ned i en liten lomme akkurat.

CAMP Trucker, Shipper, Cargo og Hold er gode transportsekker som har mange muligheter. Beal sine Pro Rescue og Pro Work er solide og gode sekker som vil vare i mange år.

Tausekker

Tausekker er spesielt godt egnet til å pakke ned tau i. Det er som regel løkker inni sekken for å binde fast endene av tauet. Ja, for vi kveiler sjelden tauet når vi er på jobb. Det er både lettere, raskere og bedre for tauet om du stapper det i en bag.

CAMP Trucker sekkene er utrolig gode kombinasjonssekker. Her kan du stappe tauene i bunn og feste endene i røde og grønne løkker. Velger du 45L eller 60L utgaven får du også plass til både sele, hjelm, karabinere, slynger og det meste. Da kan du ofte klare deg med én sekk til alt!
 

Arbeidsstasjoner

For de som jobber i høyden er det alfa omega å ha gode vesker og bager som kan tas med opp i høyden. Det kan fort bli kaos, og kaos er det siste du vil ha når du jobber høyt over bakken. Gode vesker som kan henge på selen eller henges på struktur rundt deg vil gjøre jobben mye lettere.

Selevesker

Når du henger i et tau blir alle små ting litt vanskeligere. Lomme dine er ikke like tilgjengelige, og du kan ikke bare legge fra deg drillen eller skrutrekkeren. En god seleveske tilpasset selen gir deg en bra plass å oppbevare det du bruker ofte og som er lite. Store verktøy vil du ikke ha hengende i selen.

Bøtter

Det finnes flere bøtter i ulike størrelser, og de er ikke bøtter i klassisk forstand. Her snakker vi om bager som ser ut som bøtter og som holder seg åpne mens du jobber. Det gir deg oversikt over hva som er inni. Avhengig av jobben kan det være lurt å ha med flere bøtter, én til søppel, en til deler og en til verktøy. Kanskje du vil ha en gjennomsiktig bøtte også? 

Verktøysikring

Når du tar med ting opp i høyden er det alltid en fare for at det kan falle ned. Alt du tar med blir dermed en potensiell fallende gjenstand. Alt verktøy må sikres, ja, ALT! Gode verktøysikringer er del av en god arbeidsstasjon. Noen bøtter og selevesker har gode innfestinger for verktøy slik at det integreres godt. 

Utstyrskarabiner

Få ting er like praktisk som en god utstyrskarabiner montert på rett plass på selen. Her kan du henge fra deg motorsagen, drillen eller det andre verktøyet du bruker. Hvis du bruker gode verktøysikringer vil det være enkelt å frigjøre verktøyet med én hånd, da føler du deg ganske proff.