Merkevarer for fjell- og friluftsliv

Å ferdes ute i naturen byr på mange utfordringer og farer. Derfor må du være godt forberedt. Uavhenging om du klatrer i stupbratte fjell, går til Sydpolen eller en tur i skogen, har vi det beste utstyret. Våre merkevarer gjør det mulig å oppleve natur og eventyr på en tryggere og mer behagelig måte. Med merkevarene under kan du endelig nå dine mål og få opplevelser du sent vil glemme.

0

Beal

Den franske tauprodusenten Beal er i dag verdens ledende innen produksjon av tau for sport og fjellklatring, arbeid i høyden og redning. Beal med sine 45 ansatte produserer 8 millioner meter tau årlig. Beal har vært ledende i utviklingen av sportsklatretau siden 1980 årene.

 

 

Les mer

0

CAMP

Italienske CAMP ble etablert i 1889. Familiefirmaet ble grunnlagt av håndverkere og fjellentusiaster og er i dag en av verdens eldste produsenter av klatre- og sikringsutstyr. CAMP er fortsatt lokalisert i landsbyen Premana i de Italienske alper.


 

Les mer

0

MSR

MSR har vært ledende med produksjon av klatre- og friluftsutstyr i over 45 år. MSR ble grunnlagt av John Burroughs i 1969, og startet som et magasin for å forbedre datidens klatreutstyr. Drivkraften har hele tiden vært å lage kvalitetsprodukter.

 

Les mer

0

Opinel

Joseph Opinel designet sin første lommekniv i 1890, og skapte et verktøy som er like robust og funksjonelt som det er enkelt og vakkert. Fra verkstedet sitt ved foten av de franske Alpene smidde Opinel en kultklassiker.

 

Les mer

0

PackTowl

PackTowl lager turhåndklær i mange størrelser, ulike farger og kule mønstre. PackTowl finnes også i forskjellige tykkelser. Er du på farten og trenger et raskt bad i nærmeste elv eller fjord vil PackTowl ta minimalt med plass og effektivt absorbere all fuktighet når du tørker deg.

 

Les mer

0

Platypus

Platypus har de fleste løsninger innen portable vannsystemer. Med 20 års erfaring og kompromissløs kvalitet er Platypus markedsledende innen drikkesystemer som ikke smaksetter vannet. Platypus produserer både myke og harde flasker. Alle produktene er BPA frie.

 

 

Les mer

0

SealLine

SealLine er en amerikansk merkevare fra Seattle som har over 30 års erfaring. De er kjent for å lage vanntette pakkposer, sekker, bagger og oppbevaringsetuier for røft bruk. Du kan alltid stole på at utstyret holder seg tørt når du bruker SealLine.


 

Les mer

0

Therm-a-Rest

Therm-a-Rest ble startet i 1971. Klatrekompisene Jim Lea, Neil Anderson og John Burroughs ville sove bedre på tur, og utviklet verdens første opplåsbare liggeunderlag. Nå produserer de liggeunderlag, soveposer, puter, pledd, laken og mye mer for at du skal sove godt på tur og være uthvilt for eventyret.

 

Les mer

0

Ticket To The Moon

Ticket to the Moon ble startet i 1996, og er den originale hengekøyen laget av super sterk fallskjerm-nylon. Hengekøyene er håndlagde på Bali og produsert fra restmaterialer. Med Ticket to the Moon hengekøyer kan du enkelt slappe av både hjemme, ute på tur, lade opp og la tankene fly.


 

Les mer

0

Totem

Totem er en liten revolusjon innen kamsikringer. På grunn av det patenterte Direct Loading Camming Device-systemet, har Totem en usedvanlig stor holdekraft og unike egenskaper. Siden den gir deg så mange muligheter, er Totem den beste kamkilen du kan ha med på krevende trad-turer. Totem endrer måten du møter utfordringer på.

 

 

Les mer

0

Y & Y

Y&Y er en Fransk produsent som er kjent for sine unike klatrebriller. Med brillene unngår du stiv og vond nakke, øker konsentrasjonen, og sikkerheten til klatre-partneren din. Y&Y har nå også begynt å produsere diverse treningsutstyr som fingerbrett, massasjepistol og treningsstrikker slik at du får et komplett sortiment for oppvarming og trening for å kunne prestere i klatreveggen.

 

 

Les mer